De Jeroen Food Gids heb ik speciaal voor jullie samengesteld. Het idee voor het samenstellen van de Jeroen Food Gids is ontstaan doordat ik dagelijks veel berichten ontvang met foto’s van producten en de vraag: Is dit een gezond product?

De Jeroen Food Gids bevat ruim 1000+ producten welke ik vind passen in een gezond voedingspatroon. Het zijn zeker niet alleen maar ”extreem gezonde” producten, er staan ook een aantal producten tussen waarvan het gehalte: verzadigde vetzuren, suikers of zout per 100 gram lichtelijk aan de hoge kant is. Deze producten kun je prima eten maar doe dit met mate.

Ik hoop jullie met de Jeroen Food Gids te inspireren bij het maken van gezonde keuzes.

Als jullie producten uit de Jeroen Food Gids gebruiken vind ik het leuk als jullie mij taggen met: @jeroenfood

Het gebruik van de @ tag zorgt ervoor dat ik alles langs zie komen.

Tag en inspireer elkaar met producten uit de Jeroen Food Gids, tag en inspireer ook mij met (nieuwe) producten waarvan jullie vinden dat deze een plekje in de Jeroen Food Gids verdienen!

De Jeroen Food Gids is nooit compleet en ga ik, mede met jullie input, zoveel mogelijk aanvullen.

Geniet!

Jeroen

Jeroen Food Gids