Pasta roomkaas met kip en Hollandse roerbakgroenten

| Bereidingstijd: ± 25 minuten | Recept voor 2 personen |
Ingrediënten:
- volkoren fusilli (normale portiegrootte: 75 tot 100 gram droge volkorenpasta per persoon)
- 1 ui en 400 gram Hollandse roerbakgroenten (advies: minimaal 250 gram groente per persoon per dag)
- kipfilet (normale portiegrootte: 100 tot 125 gram vlees per persoon)
- 125 gram roomkaas light
- 1 (bio) citroen
- peper en zout
- (olijf)olie voor bakken en braden
Bereidingswijze:
- Kook de fusilli ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snipper de ui en fruit deze in een scheutje (olijf)olie in ca. 2 minuten even aan.
- Snijd de kipfilet in blokjes en breng op smaak met peper en zout.
- Voeg de kipfiletblokjes bij de ui en bak deze op middelmatig vuur in ca. 5 minuten goudbruin.
- Voeg de Hollandse roerbakgroenten toe bij de kipfiletblokjes en bak deze ca. 4 minuten mee.
- Roer de roomkaas door de kipfiletblokjes en Hollandse roerbakgroenten en warm even mee.
- Schep de pasta bij de kipfiletblokjes en Hollandse roerbakgroenten en roer het geheel even door.
- Was de citroen af en rasp de helft van de gele schil boven de pasta.
- Snijd de citroen doormidden en pers één helft uit boven de pasta.
- Roer nog even goed door en eet smakelijk.
Ben je geïnteresseerd in: product reviews,
tips & tricks en verrassende food weetjes?
Volg mij dan op Instagram <3