AH cacao pinda pasta hazelnoot in de Jeroen Food Review

Cacao pinda pasta hazelnoot review
Cacao pindakaas ah
Pindakaas vind ik lekker, hazelnootpasta vind ik lekker, deze combinatie kan ermee door. De 8,9% cacaopoeder maakt dat deze pasta een wat bittere smaak heeft.

Ook na even goed roeren voor gebruik blijft de pasta erg dun. Voor mij heel moeilijk om zonder de hele broodplank onder te knoeien dit fatsoenlijk op mijn brood te kunnen smeren. Stukjes pinda en cacao nibs voor de structuur waren voor mij geen overbodige luxe geweest.

Mijn voorkeur gaat dan toch uit naar een broodje 100% pindakaas met stukjes met hagelslag of banaan of een broodje hazelnootpasta met aardbei.

Dit product bevat 81% noten waarvan 52% pinda’s en 29% hazelnoten. Ik druk aan het zoeken in de supermarkt bij het pindakaas schap gezien het hoofdingrediënt pinda’s is, staat het tussen de chocopasta’s bij mijn AH.

Daarnaast zijn er per 100 gram 2 klontjes rietsuiker, een beetje plantaardige olie en 0,5 gram zeezout toegevoegd om het product op smaak te brengen. Omgerekend 1,8 gram rietsuiker en 0,08 gram zeezout per portie van 15 gram.

100% natuurlijk ingrediënten dus en er zijn geen kleurstoffen en conserveermiddelen toegevoegd. Tevens vrij van palmolie, gluten, lactose en soja.

Met 20 gram eiwitten een zeer geschikte eiwitbron voor veganisten. Check foto 2 voor de voedingswaarde.

Jeroen Food Review: 6,5 uit 10

Voor een verpakking AH cacao pinda pasta hazelnoot met een inhoud van 340 gram betaal je € 2,99* bij Albert Heijn.

* Prijspeil 2020

Geniet!

Ben je geïnteresseerd in: product reviews,
tips & tricks en verrassende food weetjes?
Volg mij dan op Instagram <3