Mijn resultaat

Mijn resultaat voor en na 3 – 6 – 9 – 12 maanden Jeroen Food Advies
persoonlijk | afvallen met online begeleiding

Een voedingspatroon met veel te grote porties en producten die veel calorieën bevatten zorgde ervoor dat ik ieder jaar ongemerkt 2 tot 3 kilo aankwam.

Op een gegeven moment keek ik in de spiegel en vond ik het genoeg geweest, toen heb besloten mijn voedingspatroon aan te passen.

Gezond eten en voldoende bewegen deed ik voor mijn gevoel toch genoeg? Waarom werd ik dan toch steeds zwaarder? Juist door consequent meer calorieën te eten dan te verbranden!

Ik ben gaan nadenken over wat mijn doelstellingen moesten worden en heb mijzelf helemaal verdiept in de HOE en WAAROM, niet alleen de WAT, van voeding, beweging, gedrag en herstel.

Iedereen heeft wel eens een terugval, we blijven allemaal mensen en zijn geen voorgeprogrammeerde robots. Het is vooral belangrijk dat je dit kunt afsluiten, morgen weer een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen. Geniet van het proces, vallen en weer opstaan.

Als je voedingspatroon eenmaal in balans is kun je volop genieten van eten en drinken en nog steeds resultaat boeken. De 80 / 20 regel is mijn uitgangspunt , je eet gezond maar je kan ook lekker genieten.

Het volgen van een dieet geeft altijd een tijdelijk resultaat, na afloop ben je al snel weer terug op je oude gewicht. De enige juiste methode is om consequent te eten, drinken en lekker in beweging te blijven, alleen hierdoor zul je blijvend resultaat boeken en dit ook behouden.

GOUDEN TIP: Per periode een foto van jezelf maken om je progressie te monitoren werkt voor veel van mijn cliënten enorm motiverend om de lifestyle verandering door te zetten.

Twijfel je nog of een Jeroen Food Advies persoonlijk met online begeleiding iets voor jou is?
Ik geef je één advies: ”Het is de beste investering in jezelf die je kan doen.”