Mijn resultaat

Mijn resultaat voor en na 3 – 6 – 9 – 12 maanden gezonde keuzes maken

Een voedingspatroon met veel te grote porties en producten die veel calorieën bevatten zorgde ervoor dat ik ieder jaar ongemerkt 2 tot 3 kilo aankwam.

Op een gegeven moment keek ik in de spiegel en vond ik het genoeg geweest, toen heb besloten mijn voedingspatroon aan te passen.

Gezond eten en voldoende bewegen deed ik voor mijn gevoel toch genoeg? Waarom werd ik dan toch steeds zwaarder? Juist door consequent meer calorieën te eten dan te verbranden!

Ik ben gaan nadenken over wat mijn doelstellingen moesten worden en heb mijzelf helemaal geschoold in de HOE en WAAROM, niet alleen de WAT, van voeding, beweging, gedrag en herstel.

Iedereen heeft wel eens een terugval, we blijven allemaal mensen en zijn geen voorgeprogrammeerde robots. Het is vooral belangrijk dat je dit kunt afsluiten, morgen weer een nieuwe dag met nieuwe uitdagingen. Geniet van het proces, het is vallen en weer opstaan.

Als je voedingspatroon eenmaal in balans is kun je volop genieten van eten en drinken en nog steeds resultaat boeken. Grotendeels gezonde keuzes maken is hierin van essentieel belang.

Het volgen van een dieet geeft altijd een tijdelijk resultaat, na afloop ben je al snel weer terug op je oude gewicht. De enige juiste methode is om consequent grotendeels gezonde keuzes te maken en lekker in beweging te blijven. Je hoeft niet extreem te sporten, iedere dag een half uur wandelen kan al voldoende zijn. Door dit consequent te doen zul je resultaat boeken en nog belangrijker, ook behouden zonder het gevoel te hebben dat je weer aan het zoveelste dieet bent begonnen.

GOUDEN TIP: Per periode een foto van jezelf maken je progressie te monitoren werkt voor veel van mijn cursisten enorm motiverend om de gezonde leefstijl eenvoudig vol te houden.

Wil jij graag gezonde keuzes maken, maar door het enorme assortiment zie jij door de bomen het bos niet meer?

Volg dan mijn cursus verpakkingen lezen