Havermoutpannenkoekjes met banaan

| Bereidingstijd: ± 20 minuten | Recept voor 5 havermoutpannenkoekjes |

Ingrediënten:

  • 100 mililiter magere melk (of halfvolle melk)
  • 80 gram havermout
  • 1 ei
  • 1 banaan
  • (olijf)olie voor bakken en braden

Bereidingswijze:

  • Schenk 100 mililiter melk in een blenderkan.
  • Voeg daar een banaan, ei en 80 gram havermout aan toe.
  • Even goed blenderen totdat je een mooi beslag hebt.
  • Doe een scheutje (olijf)olie in een koekepan en wacht even tot dit goed warm is.
  • Maak 2 of 3 dikke pannenkoekjes in de pan.
  • Bak de pannenkoekjes aan beide kanten 3 minuten totdat ze gaar zijn.

Ben je geïnteresseerd in: product reviews,
tips & tricks en verrassende food weetjes?
Volg mij dan op Instagram <3