Havermoutpannenkoekjes met banaan

| Bereidingstijd: ± 20 minuten | Recept voor 5 havermoutpannenkoekjes |
Ingrediënten:
- 100 mililiter magere melk (of halfvolle melk)
- 80 gram havermout
- 1 ei
- 1 banaan
- (olijf)olie voor bakken en braden
Bereidingswijze:
- Schenk 100 mililiter melk in een blenderkan.
- Voeg daar een banaan, ei en 80 gram havermout aan toe.
- Even goed blenderen totdat je een mooi beslag hebt.
- Doe een scheutje (olijf)olie in een koekepan en wacht even tot dit goed warm is.
- Maak 2 of 3 dikke pannenkoekjes in de pan.
- Bak de pannenkoekjes aan beide kanten 3 minuten totdat ze gaar zijn.
Ben je geïnteresseerd in: product reviews,
tips & tricks en verrassende food weetjes?
Volg mij dan op Instagram <3